ارمغان سلامتی

می توانید با مقوی کردن غذای کودکان  از جوانه ماش یا جوانه گندم یا پودر جوانه غلات  در سوپ كودک نیز استفاده کنید زیرا علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین های گروه  ب و ث می باشند  به هضم بهتر غذای کودک نیزكمک می كنند.

می توانید از كمی آرد برنج یا گندم (در ماههای بالاتر)، شیر(پاستوریزه جوشیده بالای یکسال) و كره را مخلوط کنید و بهم بزنید و گرم كنید ( مانند سس سفید) و به سوپ شیرخوار بیفزایید هم باعث  طعم بهتر سوپ می شود و هم رنگ و لعاب خاصی به سوپ میدهد و نیز انرژی آنرا زیاد می کند.


مریم مهدی پور (دانشجوی رشته مشاوره تغذیه)